top of page
Пошук
  • Фото автораВолноваський опорний закл

Школа під відкритим небом

Шановні батьки, педагоги, здобувачі освіти Волноваського опорного закладу, а також, всі мешканці Волноваської громади! Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи закладу закликають вас підтримати проєкт "Школа під відкритим небом" (автор Л.М. Дмитрієва), який буде реалізовано на території закладу.

Метою проєкту є створення літньої альтанки та м’якого покриття для проведення уроків на свіжому повітрі, за будь-якої погоди, що пожвавить згуртованість дітей за інтересами та збільшить рівень взаєморозуміння завдяки проведеним заходам. Створення сучасного освітнього простору Нової української школи сприятиме збільшенню кількості і якості освітніх, просвітницьких та культурно-масових заходів для всіх учасників освітнього простору та педагогів нашої громади, а саме проведення:

- навчальних занять

- майстеркласів

- засідань шкільних та міських громадських організацій, творчих клубів та майстерень

- репетицій гуртків та художніх колективів різних вікових категорій.

У подальшому можливість відкрити літній театральний майданчик для покращення роботи дитячого пришкільного табору відпочинку.

Запрошуємо вас з 06 по 19 вересня 2021 р. прийти до закладу та віддати свій голос за проєкт № 6 "Школа під відкритим небом"! Пункт голосування буде розміщено у фойє центрального входу. Будь ласка, дотримуйтесь карантинних обмежень.

Також у вас є можливість проголосувати за посиланням https://budget.e-dem.ua/1421510100/competition/2457.

Прохання поширити допис у соціальних мережах та на своїх персональних сторінках!!!! Дякуємо!!!!!



290 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page