top of page
Пошук
  • Фото автораВолноваський опорний закл

Вітаємо з Міжнародним днем рідної мови!

Щороку, 21 лютого, починаючи з 2000 року, світова громадськість відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції кожного етносу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління в покоління.

З нагоди свята у Волноваському опорному закладі відбулись різноманітні заходи шанування української мови.

Здобувачі освіти початкової ланки підготували найщиріші привітання у своїх відеороликах. Учні 3-В класу разом з класоводом Вєдєніною С.Р. розповідали вірші, співали пісні та танцювали флешмоби.

Лідери учнівського самоврядування провели радіо-лінійку, на якій привітали заклад з міжнародним святом.

Учитель української мови та літератури Букір В.В. провела турніри знавців української мови у 5-А та 5-В класах. Школярі залюбки позмагались за титул мовознавця і продемонстрували кмітливість та вміння логічно мислити, а ще пізнали барви рідного слова.

Українська мова – одне з найцінніших надбань, яке створили й залишили нам наші прадіди. Тож нехай материнське українське слово буде для всіх нас оберегом та символом єднання великого народу!


125 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page